2016. augusztus 3., szerda

Jolt írásai - Kritika

A blog címe: Jolt írásai
A blog írója: A. T. Jolt

A kritikát nem rosszindulatból, hanem segítőkész jelleggel írom! Ha bármi bántónak tűnik, azért elnézést kérek, nem áll szándékomban senkit sem megsérteni!

DESIGN
Amikor megnyitottam a blogod, nagyon meglepődtem, de a jó értelemben. Engem egyből levettél a lábamról ezzel a letisztult kinézettel, ami gyors, egyszerű és áttekinthető, mégis jól néz ki. Az oldalad már első pillantásra is profizmust sugall, a fejlécen levő idézet pedig azonnal felkelti az olvasó érdeklődését a történet iránt. Nagyon kellett keresgélnem, hogy bármibe is bele tudjak kötni, és még így is csak annyira jutottam, hogy ha majd nagyon unatkozol, és nem tudsz mit kezdeni magaddal, esetleg kereshetnél valami íráshoz kapcsolódó képet a fejlécednek. Persze ez az utcakép is jól néz ki, csak mondjuk egy tollat fogó kéz, vagy valami hasonló, jobban passzolna a blog tematikájához.

TÖRTÉNET
Nagyszerű író vagy, nem is értem, minek „pazarlod” az idődet blogolásra, egyből küldhetnéd kiadóhoz is a Stingert, mert egyszerűen tökéletes. Már az első sorokkal megragadod az olvasó figyelmét, és nem is ereszted egészen a történet végéig. A történet tele van csavarokkal, váratlan fordulatokkal, viszont nem esel túlzásba, és nem sieted el a dolgokat, inkább hagyod kibontakozni a cselekményt. A szereplők megformázása kifogástalanul sikerült, minden tettük és megszólalásuk hű volt önmagukhoz.
Külön nagy kedvenceim az oldalon a 300 szavas „egyperceseid”, amelyek egy szempillantás alatt beindítják a fantáziát, és egyik-másik igencsak inspiráló jelleggel is bír.
A blogod személyes jellegű felében is garantáltan találnak a nézelődők kedvükre való olvasmányt, ugyanis változatos, de az emberek nagy részét érintő témákról írsz szórakoztató stílusban.

HELYESÍRÁS
Ez az a pont, ahol hálát rebegek az égieknek, és fejet hajtok neked, ugyanis, bár már unom ismételni magam, helyesírásban is hibátlan vagy. Az egész blogon talán ha összesen két apró tévesztést találtam, pedig azért jó pár bejegyzést átböngésztem. Csak így tovább!

ÖSSZEGZÉS
Csak ámulok és bámulok, ugyanis a tied egy fantasztikus blog, nagyszerű tartalommal és hibátlan helyesírással. Kívánom neked, hogy minél többen leljenek rá az oldaladra, ugyanis megérdemled a sikert.  Soha ne add fel, ilyen tehetséget kár lenne elpazarolni!


Remélem nem bánod, hogy átvettem a kritikát Angitól. Köszönöm a türelmed, és további sok sikert a bloghoz! Netra

1 megjegyzés:

  1. Kedves Netra! Először is, szeretném megköszönni, hogy időt áldoztál rám, és megírtad a kritikát. Másodszor pedig, hűha. Sikerült meglepned a szavaiddal, el sem tudom mondani (vagy lepötyögni), mennyire köszönöm a dicséretet, sikerült felvillanyoznod egy amúgy is kellemes napomat.
    A fejlécképet a blogon futó fő történethez igazítottam, igaz, azóta már más is felkerült a blogra. Köszi a tippet, és még egyszer nagyon köszönöm a kritikát! *.*

    Üdv,
    Jolt

    VálaszTörlés

Források: LindaDesign, DeviantArt, Szerintem...