2016. augusztus 15., hétfő

Én ezt nem értem.


Sziasztok!
Most csak röviden elszeretném regélni a problémám. Nem is húzom a szót, egyszerűen csak kinyögöm.


Minden designer allergiás arra, ha az ÁLTALA KÉSZÍTETT FEJLÉCET, DEISGNT VAGY AKÁRMIT A MEGRENDELŐ EGY HÉT UTÁN LETÖRLI, LECSERÉLI. Jó, értem én, hogy nem tetszik a munka, és megértem, mert én nem vagyok profi, nem dolgozom mindig jól. De azt tudnotok kell, hogy KURVA SOKAT dolgozok azért, hogy eltaláljam  NEKTEK MEGFELELŐ színkombinációt, méretet, sablont. És a legrosszabb, mikor agyon is dicséritek, aztán törlitek a nyamvadt blogotokat. Vagy épp lecserélitek két héten belül, vagy már másnap. 
Higyjétek el, hogy SOKKAL JOBB, HA ELŐBB KÖZLITEK VELEM, HOGY HÉ' SZAR LETT, BOCSI NEM HASZNÁLOM FEL, MINTHOGY AGYON DiCSÉRITEK AZTÁN KIBASSZÁTOK A SZEMEM EGY SOKKAL SZEBB MUNKÁVAL. Köszönöm szépen. De tényleg. Rohadt jól esik, hogy nem bírjátok velem közölni a tényt, hogy elrontottam valamit. De az még jobban, hogy felhasználjátok, aztán kurva hamar leváltjátok az egészet egy sokkal szebbre. Ez a legundorítóbb, amit egy designerrel meg tudtok csinálni.
És most nem érzem, hogy túlreagálom, mert megnézném, hogy ti mennyire örülnétek annak, ha az órákon át készített munkáitokat csak úgy kidobnák a kukába, mielőtt bárki is meglátná. Gusztustalan.
Az a legjobb, mikor nem kapok választ az e-mailra, amiben felteszem a kérdést, hogy mi a jó kurva égért törölted a blogod? Vagy most mi van? Hát legyen már az én hibám, istenem.

A gyengébbek kedvéért leírnám mi a teendő, ha a megrendelés, nem olyan, mint amit a pici fejedben elképzeltél.

- Megköszönöd, hogy elkészítette
- Megmondod, hogy ez neked nem tetszik, így nem szeretnéd felhasználni
- Ha a szerkesztő kedves, és szenved még fél napot a nyamvadt fejléceddel/designeddel, akkor, ha szeretnéd elfogadod az ajánlatot, ha nem, akkor nem.

ENNYI.
EZ OLYAN KURVA NEHÉZ?
Könnyebb csendben mást megbízni vele, hogy készítsen egy jobbat?
Hol hagytátok a gerinceteket néhányan?

Köszönöm, hogy engem bíztatok meg, de abból nem kérek, hogy aztán két nap múlva meggondoljátok magatokat. Tisztelet a kivételnek, amilyen még nem volt.
Csókollak titeket.
Angi

2 megjegyzés:

Források: LindaDesign, DeviantArt, Szerintem...